a tutaj Paulini prują jak na wojnie :twisted:
Opole- Dębki, jak jechać?
Zwiń
X
-
Opole- Dębki, jak jechać?
Poradźcie, którą drogę wybrać tak żeby ominąć roboty drogowe no i żeby później nie przyszło za dużo pozdrowień od Straży Miejskiej.
Dwa lata temu jechałem do Karwii przez Kalisz, Konin, Bydgoszcz i na A1, później przez Chwaszczyno i Wejherowo, droga nawet znośna. Teraz patrząc na google wyznacza mi drogę przez Sieradz, Włocławek obwodnicę Torunia i dalej A1.
Wyjazd z Opola mniej więcej ok drugiej- trzeciej rano.
Jak wyglądają teraz te trasy pod względem korków, robót drogowych no i oczywiście fotoradarów.Octavia 2 FL 1,4 CAXA, 12r
-
-
Osobiście uważam, że miejscowości przez które będziesz jechał w godzinach nocnych i wczesno rannych będzie Ok.
Odcinek Wieluń - Złoczew - Sieradz jechałem jakieś 7 m-cy temu i było Ok. Może z jeden fotoradar ale wątpie (raczej nie było fotoradarów). Nie pogonisz na tej drodze bo ciągle napotykasz miejscowości z ograniczeniem do 50 km/h. Droga raczej się nie korkuje aczkolwiek przez samym Złoczewem budują sobie drogę ale nie kolidowało to z ruchem na drodze nr 45 tym bardziej w godzinach wczesno rannych.
Dalsze odcinki drogi to już nie moje rewiry Miłego wypoczynku życzę no i pogody.Paweł
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez słońopermon, nikt nie ma pomysła.Ja Ci powiem,że gdybym mieszkał w Opolu to śmigałbym do Chorwacji a nie telepał się do Dębek
Dzięki maksiu, za info.Octavia 2 FL 1,4 CAXA, 12r
Komentarz
-
Komentarz